Триває робота зі створення індустріального парку «Менський»!
Дата: 10.09.2019

10 вересня 2019 року відбулося чергове засідання робочої групи щодо координації діяльності зі створення індустріального парку «Менський» у місті Мена Чернігівської області.

Нагадаємо, що за результатами попередніх засідань робочої групи 14.05.2019 та 18.07.2019 відпрацьовано покроковий план дій, затверджено План організаційних заходів зі створення та реєстрації індустріального парку «Менський», а також розпочато роботу по написанню концепції та виготовленню детального плану території.

Під час засідання було розглянуто основні етапи та терміни виготовлення детального плану території під розміщення індустріального парку, необхідні вихідні дані для завершення розробки концепції індустріального парку, залучення потенційних учасників індустріального парку та підписання відповідних меморандумів/договорів про наміри згідно із вимогами п.3 ст.16 Закону України «Про індустріальні парки», необхідності імплементації ініціатив щодо запровадження додаткових податкових та митних інвестиційних стимулів для учасників індустріальних парків.

За результатами засідання прийняті узгоджені рішення щодо подальших дій членів робочої групи зі створення індустріального парку.  

Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації буде підготовлено відповідний протокол засідання та направлено його для забезпечення виконання визначеним виконавцям.