Міжрегіональні угоди Чернігівської області
Дата: 13.02.2014

pod2З метою розширення договірної бази із закордонними партнерами протягом 2013 року підписано:

 

 

                                                                                                                                                                  page.[1]                                                                             

19 квітня - Угоду між Чернігівською обласною державною адміністрацією України та Радою регіонального розвитку Утянського округу Литовської Республіки  про соціально-економічне та культурно-освітнє співробітництво.

 

 

 

cats.[1]23 квітня - Угоду між Чернігівською облдержадміністрацією України і Приморсько-горанською жупанією Республіки Хорватія про співробітництво у торговельно-економічній, науково-технічній, гуманітарній та соціальній сферах.

 

 

 

                                                 

                                                                                                         aa

4 листопада - Протокол про наміри  Чернігівської обласної державної адміністрації і Народного уряду провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки щодо дружнього співробітництва.

                                                                                                                                                                                                 

 

 

anigif318 листопада - Угоду про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництвоміж Талалаївською районною державною адміністрацією Чернігівської області (Україна) та адміністрацією Самтредівського муніципалітету Імеретинського краю (Грузія).

 

 

 

 

 

 

У 2017 році підписано:

poznan27 квітняЛист про наміри щодо співпраці Чернігівської обласної державної адміністрації (Україна) та Великопольського воєводства (Республіка Польща)

 

 

 

21gom27 вересня Угода між Чернігівською обласною державною адміністрацією (Україна) та Гомельським обласним виконавчим комітетом (Республіка Білорусь) про співробітництво у сфері туризму

 

 

 

 

У 2018 році підписано:

2go25 травня - Угода про міжрегіональне співробітництво між Чернігівською обласною державною адміністрацію (Україна) та Гомельським обласним виконавчим комітетом (Республіка Білорусь)