До уваги підприємств харчової промисловості!
Дата: 19.08.2019

israfoodВ рамках програми GOISRAEL українські виробники їжі та напоїв запрошуються до участі у колективному стенді України на виставці Israfood2019 (https://www.stier.co.il/israfood/en/), що відбудеться в Тель-Авіві 26-28 листопада 2019 року.

Проект фінансується ЄС у рамках ініціативи EU4Business та реалізується ЄБРР, за підтримки Export Promotion Office/Офіс з Просування Експорту.

ISRAFOOD - найбільша та найважливіша торгова подія для харчової промисловості в Ізраїлі для пошуку партнерів, професійних і ділових зустрічей між виробниками та імпортерами, яка щороку збирає 36 000 відвідувачів із понад 150 країн світу.

Фокус виставки: свіжа і консервована їжа, сири, молочні продукти, соуси й олії, спеції та овочі/фрукти, органічні продукти, дієтичні продукти та продукти для здоров’я, випічка, кондитерські вироби, солодощі, напої, соки та багато іншого.

Шість українських компаній, обраних для участі на стенді шляхом конкурсного відбору, отримають:

  • Робочу зону та зону b2b на стенді.
  • Індивідуально організовані b2b зустрічі з ізраїльськими партнерами протягом трьох днів виставки. Організація зустрічей відбудеться у тісній співпраці з консалтинговою фірмою Atid Edi, яка вже неодноразово довела свою ефективність у роботі на ізраїльському ринку з українськими компаніями.

Вищезазначені послуги, включаючи витрати на оренду та загальну забудову стенду, фінансуються ЄС у рамках ініціативи EU4Business та реалізуються ЄБРР.

Учасники самостійно покривають організаційний внесок (242 €), логістичні витрати, витрати на доставку зразків, додаткові дизайнерські рішення щодо забудови стенду та додаткове обладнання (інфостійки/столи, постери тощо).

Пріоритет участі надаватиметься виробникам харчових продуктів, які мають сертифікацію Кашрут.

Докладніше з програмою виставки та умовами участі ви можете ознайомитись за посиланням: http://bit.ly/Israfood2019
Реєстрація відкрита до 1 вересня 2019 року.

Джерело