Новини
Дата: 05.02.2014

                                                   kgkhgkjgjhgkjhj

456421У США спотові ціни на феромолібден та ферованадій продовжують зростати на фоні сталого попиту, а у випадку ферованадію додатковим фактором зростання цін є обмежена пропозиція. Якщо у 4 кварталі минулого року попит був слабким, то з початком 2014 року він постійно зростає.

Спотові ціни на 65-70-відсотковий феромолібден у грудні знаходилися у діапазоні 11,0-11,3 дол.США/фунт, DDP, на минулому тижні – у діапазоні 11,2-11,4 дол.США/фунт, а станом на 30 січня 2014 року – у діапазоні 11,3-11,5 дол.США/фунт.

 Читати новину повністю

 

 

 

                                           gfhfghfh

_brazilНа тлі найсильнішої посухи в Бразилії ціни на каву сорту арабіка зростають найшвидшими темпами за останні 10 років.Бразилія займає перше місце з виробництва кавових зерен, тому будь погодний катаклізм завжди різко позначається на динаміці ф'ючерсів на каву.Тільки за одну торговельну тиждень кава подорожчала вже майже на 20%, а таке зростання спостерігалося в останній раз в 2010 році.

З початку року ж подорожчання становило вже 23%. До речі, рівно на 23% товар подешевшав за підсумками минулого року.

 Читати новину повністю

 

 

 

 

 

                                                            tytryrtyjnyrty

moy_bank_135x85Центральний банк РФ відкликав ліцензію в московського "Моего банка". Ліцензія офіційно була відкликана ще 31 січня. Центральний банк пояснив, що "Мой банк" проводив високо ризиковану кредитну політику, пов’язану з наданням позик, не генеруючи грошовий потік.

У зв’язку з втратою ліквідності кредитна організація не забезпечувала своєчасне виконання обов’язків перед кредиторами та вкладниками.

 Читати новину повністю