Семінар для представників харчової галузі
Дата: 23.07.2019

ahr0chm6ly9idwnrzxqubwxjzg4uy29tl2evnzi3lzcynzmwny9pbwfnzxmvnzrinja1zgi3mwjkntdlymnlnje2yjq3yzawyzyyzju3zmzhndnmzi5wbmcvzgy2ythjotyyodlizmqwoty5owqzodq3nmyzotnkzdk3ytlinzkync5wbmc6 серпня 2019 року в м.Київ відбудеться практикум для пердставників харчової галузі "ABSORB Швеція та Данія:Торгові можливості на ринку Скандинавії для виробників продуктів харчування".

В рамках практикуму учасники дізнаються:

  • Чим цікавий для українських виробників готових продуктів ринок Швеції та Данії: обсяг ринку, купівельна спроможність на ринку, тренди, аналіз споживачів.
  • Що потрібно знати для того, щоб експортувати харчові продукти в Швецію та Данію?
  • Особливості бізнес-культури Скандинавських країн, які слід враховувати.
  • Програму та умови участі в Торговій місії до Швеції та Данії для виробників харчових продуктів.

Пріоритетні категорії продукції: органічні продукти харчування, зернові культури, мед, кондитерські вироби та шоколад, олії, фрукти та ягоди та продукти їх переробки, чай, кава.

Мова заходу: українська та англійська, переклад не передбачено.

Реєстрація триває до 12:00, 2 серпня 2019 включно

Підтвердження реєстрації надійде до 3 серпня включно. 

Зареєструватися можна тут

Участь у заході є безкоштовною для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів.

Захід проводиться для українських малих і середніх підприємств, які планують вихід на ринок Швеції та Данії та є представниками компаній сектору продуктів харчування.

Контактна особа: Ассистент проекту «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», Наталія Карпачова:nkarpachova@fsr.org.ua