Міжнародна агропромислова спеціалізована виставка
Дата: 23.07.2019

3oilЗ 17 по 19 вересня  2019 року на території Національного Комплексу «Експоцентр України» м. Київ відбудеться Міжнародна агропромислова спеціалізована виставка  «Олійно Жирова Індустрія». 

Учасниками виставки є сільгоспвиробники, переробники олійних культур і трейдери, державні структури, галузеві організації, приватні підприємства, провідні вітчизняні та міжнародні аграрні експерти, ключові експортери, споживачі олійних продуктів переробки, представники наукових організацій та інші.

Потужна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, що займає провідне місце в агропромисловому секторі України, об’єднуючи комплекс інноваційних рішень на стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування продукції сільського господарства.

У рамках виставки заплановано наступні заходи:

- Конференція: «Розвиток  галуз  «Олійно-жировий комплекс України» «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні».

- Конференція: «Контроль якості продукції, її відповідності вітчизняним та світовим стандартам».

- Практична конференція «Сучасні технології вирощування, збору, зберігання сільськогосподарської продукції» за участю іноземних компаній».

Контактні дані організаторів:

044 593 19 01
067 316 24 06

e-mail : info@agroinkom.com.ua 

http://oil.agroinkom.com.ua