Тренінг для підприємців в Чернігові
Дата: 06.06.2019

5-6 червня 2019 року за підтримки Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації в рамках реалізації проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва» в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області проходить навчальний тренінг на тему інтернаціоналізації підприємств та розвитку експорту.

Організатором заходу є Польська Агенція з Розвитку Підприємництва. Учасниками тренінгу стали представники підприємств області та органів місцевого самоврядування.

Навчання проводять експерти Польської Агенції з Розвитку Підприємництва у вигляді восьми тематичних блоків, протягом яких учасники мають можливість ознайомитись з основними аспектами інтернаціоналізації компаній, інструментами підтримки експортерів, способами підготовки компанії до експорту, можливостей експорту до ЄС, а також можливостями отримання фінансової допомоги для розвитку міжнародної діяльності.

Після закінчення кожного з тематичних блоків учасники мають змогу отримати консультацію експерта, який проводить навчання.

page.[12]