XI Могилевський інвестиційний форум
Дата: 04.06.2019

millofsuccess28-29 червня 2019 року в м.Могилев (Республіка Білорусь) відбувся XI Могильовський інвестиційний форум "Млин успіху". 

Форум є ключовим заходом року для презентації інвестиційних можливостей Могилевської області і проведення змістовної дискусії з питань розвитку міжнародного співробітництва. На цьому майданчику традиційно досягаються угоди не тільки з актуальних питань соціально-економічного розвитку регіону, а й важливі домовленості, полягають взаємовигідні контракти.

Під час «Млини успіху» заплановано проведення низки заходів, в тому числі робота декількох секцій, де представлять кращі проекти, що відображають інвестиційний і економічний потенціал Придніпровського краю. Їх відбір та оформлення проводитиметься за сприяння Національного агентства інвестицій і приватизації Республіки Білорусь, яке є державною організацією по залученню прямих іноземних інвестицій в країну.

В рамках форуму будуть проводиться наступні секції: 

Науково-практична конференція «Інновації - від науки до виробництва: успіхи, проблеми, перспективи»
Проведення міжнародних В2В зустрічей
Виставка інноваційно-промислового потенціалу Могилевської області

Організатором форуму є Могилевський обласний виконавчий комітет спільно з ВАТ «Могильовське агентство регіонального розвитку».

Для участі необхідно надіслати анкету на електронну адресу: forummogilev@gmail.com

Контактні дані організаторів: +375 (222) 74-61-92, 32-68-01, http://marr.by/ru/forum