Всесвітня виставка Експо – 2020
Дата: 03.06.2019

expo-logoЗ 20 жовтня 2020 р. по 10 квітня 2021 р. у м. Дубай заплановано проведення Всесвітньої виставки "Експо – 2020", яка стане найбільшою виставковою подією у світі, основною темою якої визначено "Об'єднуючи Розуми, Створюємо Майбутнє". Попередньо передбачається, що захід відвідає приблизно 25 млн. осіб зі 180 країн.

Виставка буде присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин для розвитку інновацій і нових ідей для створення кращого майбутнього.

Участь України у виставці:

На запрошення Віце-президента, Прем’єр-міністра Об’єднаних Арабських Еміратів та Правителя емірату Дубаю Шейха Мохаммеда Бін Рашида Аль Мактума від 23.01.2017 р. щодо участі України у Всесвітній виставці “Експо–2020” Урядом України було прийнято рішення про участь у зазначеному заході.

Організаційний комітет виставки “ЕКСПО-2020” в Дубаї оголосив про початок відбору проектів, які стануть частиною програми Global Best Practice Programme.

Місія Global Best Practice Programme - сприяти широкому поширенню інформації про проекти, які досягли відчутних результатів у вирішенні найбільших світових викликів, досягнень цілей сталого розвитку ООН, а також проекти, які можуть бути легко застосовані та реалізовані у різних частинах світу.

Оргкомітет “ЕКСПО-2020” очікує на участь проектів, які покликані вирішувати глобальні виклики в таких сферах:

  • інклюзивне та дієве надання послуг,

  • засоби до існування та розвиток підприємств,

  • життєздатні середовища існування,

  • соціальний розвиток,

  • харчова та енергетична безпека, доступ до питної води.

До участі у програмі запрошуються уряди, корпорації, міжнародні організації, неурядові організації, представники академічних кіл та громадянського суспільства.

Кінцевий термін для подачі заявок - 30 червня. Подати власну заявку на участь у програмі ви можете за посиланням -www.expo2020dubai.com/en/programmes/best-practice-programme.

Додаткову інформацію про програму можна отримати за посиланнями: www.youtube.com/watch?v=8-dbRPu5doU&feature=youtu.be,www.expo2020dubai.com/en/whats-new/expo-stories/20181127-bpp.