До уваги підриємств області!
Дата: 29.05.2019

Повідомляємо про проведення 5-6 червня 2019 року в м.Чернігів навчального тренінгу на тему інтернаціоналізації підприємств та розвитку експорту.

Організатором заходу виступає Польська агенція з розвитку підприємництва в рамках проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва».

Навчання проводитиметься експертом Польського агенції з розвитку підприємництва у вигляді восьми тематичних блоків, протягом яких учасники матимуть можливість ознайомитися з основними аспектами інтернаціоналізації компаній, інструментами підтримки експортерів, способами підготовки компаній до експорту, можливостями отримання фінансової допомоги для розвитку міжнародної діяльності.

Тренінг відбудеться в приміщенні Агенції регіонального розвитку Чернігівської області за адресою м.Чернігів, вул.Преображенська 12.

Участь БЕЗКОШТОВНА

Реєстрація відкрита до 30.05.2019

Просимо надати інформацію про учасників (ПІБ, контактні дані), що бажають взяти участь в заході, до 30.05.2019 Департаменту економічного розвитку (на електронну адресуuzez_cg@ukr.net) та Польській агенції (на електронну адресуvictoria.braga@wp.pl, oleksandra_perepelytsia@parp.gov.pl). 

Організатори тренінгу транспортні витрати та витрати на проживання не покривають.

Програма заходу