Новини
Дата: 27.12.2013

                                                     kgkhgkjgjhgkjhj

d4ebe0e320cae8f2e0ff    У першій половині грудня 2013 р. тенденція зміцнення цінових показників на китайському ринку металургійного коксу продовжилася. Металургійні підприємства все ще не знижують обсяги закупівель металургійного коксу й підтримують їх на нормальному рівні, що і надало підтримку цінам.

        Деякі металургійні підприємства з північно-східної частини Китаю мали намір домогтися для себе зниження закупівельних цін на кокс, однак виробники коксу не пішли на це, а навпаки підняли свої цінові пропозиції. На китайському ринку спостерігається деякий дефіцит пропозиції металургійного коксу преміальної якості . До того ж споживачі мають намір нарощувати обсяги закупівель металургійної сировини з метою формування достатніх складських запасів на зимовий період. Все це в цілому говорить про те, що цінові показники на китайському внутрішньому ринку металургійного коксу мають передумови до подальшого росту.

     Діапазон цін на кокс другого сорту на внутрішньому ринку Китаю станом на кінець першої половини грудня 2013 р. становить 202–232 дол. США/т у порівнянні з 197–230 дол. США/т двома тижнями раніше.

Читати новину повністю: 

http://dzi.gov.ua/novini/sirovinniy-napryamok-ta-energetika/na-kitayskomu-rinku-cini-na-metalurgiyniy-koks-znovu-zrosli

 

 

                                                           src_logo

thumbnail-20130213072932n     Вперше за 18 років Світова організація торгівлі (СОТ) уклала угоду для полегшення торгівлі. Усі 159 країн-членів погодили пакет заходів зі спрощення митних формальностей, скороченню субсидій фермерам і допомоги найменш розвинутим країнам.

         За оцінками СОТ та вашингтонського дослідницького центру ICC Foundation, в результаті запровадження цих заходів $65-трильйонна світова економіка збільшилася на $1 трильйон. У ній також створюватиметься 21 мільйон додаткових робочих місць, переважно в країнах, що розвиваються.

    «Балійський пакет» зобов’язує всіх членів СОТ прискорити процедури проходження товарів через кордони та зробити всі формальності зрозумілими. Країни зобов’язані чітко регламентувати, яким чином посадовці можуть встановлювати тарифи та штрафи, які документи будуть необхідними для перетину кордону, в яких рамках діятимуть ветеринарна, фітосанітарна та прикордонна служби.

 

Читати новину повністю:

http://ekonomika.eizvestia.com/full/487-vto-vnedrit-krupnejshuyu-reformu-torgovli 

 

 

                                                              hjgygjhgyjhgjygjhg

jygjhgygghgh        

    Турецькі морські органи призупинили мореплавство в протоці Босфор після того, як густий туман спричинив зниження видимості на єдиному маршруті, який пов’язує акваторії Чорного та Середземного морів.

  Рух кораблів в іншій турецькій протоці, Дарданелли, на іншому кінці Мармурового моря, через туман не змінився.

    За даними судового агента, зараз дванадцять танкерів чекають дозволу на проходження протоки Босфор.

 

 

Читати новину повністю:

http://ru.reuters.com/article/businessNews/idRUMSE9BM02120131223