Відбулось 19-те засідання Міжурядової українсько-литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва
Дата: 03.05.2019

flahy-ukrajina-lytva25-26 червня 2019 р. у м.Вільнюс відбулось 19-те засідання Міжурядової українсько-литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва.

Комісія розглянула стан і перспективи розвитку торгово-економічного та інвестиційного співробітництва, питання двосторонньої співпраці у сферах технічного регулювання, стандартизації, метрології та оцінки відповідності, торгівлі, інвестицій, транспорту, енергетики та енергетичної безпеки, сільського господарства, туризму, молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту,  охорони навколишнього середовища, охорони здоров'я, трудової міграції.

Українською та литовською делегаціями обговорено стан та перспективи розвитку науково-технічного співробітництва, співпраці України та ЛР з питань реалізації реформ в Україні та мобілізації міжнародної фінансової, технічної та гуманітарної допомоги Україні, а також співпраці на рівні ділових кіл та асоціацій бізнесу двох держав.

За результатами роботи Комісії було підписано Протокол.

Джерело