Міжнародна виставка продуктів харчування Один пояс, один шлях
Дата: 02.04.2019

chinaodpoyasЗа інформацією Посольства України в Китайській Народній Республіці, в період з 27 по 29 червня 2019 р. в САР Гонконг (КНР) відбудеться Міжнародна виставка продуктів харчування “Один пояс, один шлях” (The Belt and Road International Food EXPO, BRIFE).

Виставковий захід BRIFE вперше проводився у 2018 році. У ньому взяли участь близько 300 учасників з 38 країн світу (країни Балтії, Білорусь, Велика Британія, Грузія, Казахстан, Словаччина, Туреччина, США східно-азійські країни). Ряд країн виступили з колективними національними павільйонами.

Серед учасників-баєрів цьогорічного заходу вже зареєстровані представники найбільших китайських та азійських платформ електронної комерції, імпортно-експортних компаній, оптові та роздрібні дистриб’ютори, торгово-промислові палати, галузеві асоціації, представники готельного бізнесу.

“BRIFE” є торговельною платформою для компаній зайнятих у сфері сільського господарства країн ініціативи “Один пояс, один шлях”. Захід проходитиме у категоріях: їжа і напої, сільськогосподарська продукція, вино та алкогольні вироби, їжа “Halal”, кейтерінг, обладнання для обробки їжі, професійні послуги, інвестиції та фінанси. В рамках “BRIFE” проходитиме Торговий сільськогосподарський саміт країн ініціативи “Один пояс, один шлях”, а також низка семінарів, майстер класів і конкурсів.

Організаторами “BRIFE” є найбільші в КНР виставкові компанії “FMC Exhibition Co. Ltd.” та “China Agriculture Advertising & Exhibition Co. Ltd.”.

Детальну інформацію щодо заходу, порядку оформлення необхідних документів можна отримати на офіційному веб-сайті виставки: www.brifexpo.com.

З питань участі необхідно звертатися до відповідального менеджера компанії-організатора: Ms. Tracy Jin за електронною адресою:tracyjin@fmcexhibition.com, тел.: +852 2370 0829, або факс: +852 2370 0072.

Джерело