Торгова місія до Німеччини
Дата: 27.03.2019

germany-newЄБРР, в рамках в рамках ініціативи ЄС EU4Business, за підтримки ДУ «Офіс з просування експорту України» та Мінекономрозвитку, запрошує українські малі та середні підприємства в секторі легкої промисловості до участі уТорговій місії до Німеччини, яка запланована 9-11 липня 2019 року у м. Кельн, Німеччина.

До участі запрошуються виробники: верхнього та спортивного одягу, штанів, костюмів, сорочок і футболок з тканого полотна.

Що отримують учасники місії:

  • Розуміння особливостей ринку, потреб та вимог німецьких компаній, про які розкажуть експерти провідної Німецької Асоціації з легкої промисловості – German Fashion Modeverband Deutschland e.V.
  • Візити на виробництво та обмін досвідом та встановлення контактів з профільними успішно діючими підприємствами.
  • Індивідуально організовані професійним німецьким консультантом під кожного учасника В2В зустрічі з потенційними замовниками в м. Кельн

Також кожен учасник отримає бізнес-рекомендації від експертів компанії Trigon Select, які відвідають виробничі потужності українських компаній та сформують спеціальний звіт, який допоможе у налагодженні довірливих відносин з німецькими партнерами.

Проект фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується за підтримки ЄБРР в Україні.

Як взяти участь:

  1. До 11 квітня 2019 року компанія має заповнити реєстраційну форму за посиланням.
  2. З переліку усіх зареєстрованих до участі у місії будуть обрані 8-10 компаній, які отримають фінансування консалтингових послуг професійного німецького консультанта щодо організації B2B зустрічей та на навчання.
  3. Компанії, які НЕ пройдуть відбір, зможуть долучитись до торгмісії лише в якості слухачів.

 Скільки це коштує:

Організація та участь у торговій місії для учасників є безкоштовною і фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР. Учасники самостійно оплачують  лише витрати на квитки, проживання, харчування.

У разі запитань просимо звертатися до Юлії Котової  – jkotova@fsr.org.ua

Організатор торгової місії до Німеччини, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР.

Джерело