До уваги підприємців!
Дата: 26.03.2019

images_4.[1]З 12 по 16  квітня  2019 р. ТПП України планує діловий візит до Королівства Марокко та з 16 по 18 квітня – до Туніської Республіки в рамках проведення Міжурядової українсько-туніської комісії з торговельно-економічного співробітництва.

Протягом перебування в Королівстві Марокко та Тунісі члени бізнесової делегації будуть присутні під час різного виду зустрічей, братимуть участь в українсько-марокканському та українсько-туніському бізнес-форумах. Ділова програма передбачає заходи в м. Марракеш, м. Агадір та м. Туніс. Крім  того, буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з марокканськими та туніськими компаніями.

Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, ТПП м. Агадір за підтримки Посольств України у Королівстві Марокко та Посольства України в Туніській Республіці.                                                               

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавих для них марокканських ринках. 

Щодо детальної інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38067 230-90-38, +38 044 461-98-07, oas-ier@ucci.org.ua).

Джерело