Новини
Дата: 06.12.2013

                                             nytlogo379x64

      note-popup__Федеральна резервна система запускає в обіг нову купюру номіналом в $100. Банкноти попадуть в обіг після затримки в декілька місяців.
      Американські спеціалісти підкріпили нову купюру спеціальними засобами захисту. Серед них – металічна стрічка та додаткові водні знаки. При оформленні купюри також використали мікродрук. Деякі об’єкти змінюють колір при нахилі.
Наприклад, доданий в чорнильницю (праворуч від портрета Бенджаміна Франкліна) дзвіночок переливається кольорами від мідного до зеленого.

Читати новину повністю:
http://www.nytimes.com/2013/10/07/business/us-to-unveil-redesigned-100-bill.html?_r=0&adxnnl=1&adxnnlx=1385643689-rhoXExHfn4OLwbMltv4Q+w 

 

                                                 hjgygjhgyjhgjygjhg

      jhjj__    Приватні інвестори країн Перської затоки, серед яких королівська сім’я з Об’єднаних Арабських Еміратів, планують заснувати перший ісламський банк зі штаб-квартирою в єврозоні. Інвестори мають намір запустити проект під назвою Eurisbank в Люксембурзі у четвертому кварталі 2014 року, повідомив управляючий партнер Excellencia Investment Management Аммар Даббур.
          Маючи початковий капітал 60 мільйонів євро ($80 мільйонів), банк надаватиме індивідуальні, корпоративні та приватні банківські послуги і відкриватиме філіали в Парижі, Брюсселі, Нідерландах і Франкфурті.

Читати новину повністю:
http://www.reuters.com/article/2013/11/26/eurozone-islamic-bank-idUSL5N0JB1A620131126

 

                                                         src_logo

        289px-master_bank.svg__ Центробанк Росії відкликав ліцензію у Мастер-банку. Це стало найбільшим банківським колапсом у РФ в XXI столітті.
Мастер-банк входить в топ-50 найбільших банків країни, а серед них ніхто не втрачав ліцензій за останні роки. Агенство зі страхування вкладів оцінило об’єм застрахованих вкладів у 30 мільярдів рублів. Всього ж у Мастер-банку знаходилося депозитів на 47 мільярдів рублів.

Читати новину повністю:
http://news.eizvestia.com/news_abroad/full/v-rossii-prekratil-sushhestvovanie-bank-s-15-milliardami-depozitov