Виставка Maison&Objet
Дата: 12.03.2019

maisonЗ 11 березня до 30 квітня оголошено прийом заявок на участь у колективному стенді на виставці Maison&Objet. Maison&Objet — одна з найбільших і найавторитетніших європейських виставок інтер’єрного дизайну та предметів декору, а також найпотужніша онлайн-платформа для професіоналів MOM чекають на українські дизайнерські бренди.

Україняькі підприємці запрошуються подати заявку та отримати можливість зайняти одне із п`яти місць на українському стенді в рамках проекту Ukrainian Design Brand vol.3. Переможці отримають допомогу від Європейського банку Реконструкції та Розвитку у вигляді грошової компенсації 65% витрат на організацію виставки. Організаційний внесок переможця складає 1700 євро.

Проект реалізується за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і фінансується в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Більш детальна інформація на офіційному веб-сайті:eu4business.eu

До участі приймаються дизайнерські реалізовані серійні об’єкти у категоріях: меблі, освітлення, декор для дому (декоративний текстиль, кераміка, аксесуари).

Заявку небхідно надіслати на адресу expodesign.ua@gmail.com

Переможців буде оголошено 12 травня 2019 року

За додатковою інформацією звертайтеся:
expodesign.ua@gmail.com
+380677700757 Сана Шевченко (організаційні питання)
+380668489233 Анастасія Білецька (творчі та креативні питання)

Джерело