Українсько-боснійсько-герцеговинський круглий стіл
Дата: 06.03.2019

5c7e9b57a492500242849414 березня 2019 року в Києві в рамках чергової зустрічі українсько-боснійсько-герцеговинського Комітету відбудеться українсько-боснійсько-герцеговинський Круглий Стіл.

Програма заходу включатиме пленарну частину, у якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрямки економічного співробітництва між Україною та Боснією і Герцеговиною, умови ведення бізнесу в Україні та БіГ, досвід інтеграції до єдиного ринку ЄС та інші актуальні питання. Зокрема, до уваги учасників Круглого Столу буде запропонована презентація основних туристичних напрямків та переваг Боснії і Герцеговини, по завершенні відбудуться також В2В переговори між представниками ділових кіл України та БіГ.

До участі у Круглому Столі запрошуються українські компанії, заінтересовані у налагодженні коопераційних стосунків з Боснією і Герцеговиною та виході на балканські ринки, насамперед у таких галузях, як туризм, фармацевтика, гідроенергетика, деревообробка, логістика, аграрний сектор.

Домінуючими статтями експорту з України до БіГ традиційно були вироби з чорних та кольорових металів, зокрема, прокат та вироби з чорних металів, мідь, алюміній та вироби з них, продукція машинобудування тощо. У структурі імпорту з БіГ до України переважає фармацевтична продукція, нафта, продукти її перегонки та вугілля, продукція хімічної промисловості. На даний час обидві країни зацікавлені у розширенні сфери та галузевих напрямків ділової співпраці та освоєнні нових ринків.

Участь у Круглому Столі дозволить представникам українського бізнесу більше дізнатись про цю перспективну балканську країну та її значний економічний потенціал.

Робочі мови заходу – українська та хорватська,  переклад забезпечується.

Контакти для отримання додаткової інформації:

ТПП України -  тел. (044) 461 98 08, E-Mail:  boi-ier@ucci.org.ua (Ольга Бондаренко)

Джерело