До уваги підприємств агарного сектору!
Дата: 07.02.2019

8d23ff25eab399b458add-3561321 – 22 лютого 2019 року в м.Чернігів відбудеться семінар «Європейські інструменти для розвитку малого та середнього бізнесу України»(агропромисловий сектор).

Віні проводиться Сіверським інститутом регіональних досліджень в рамках проекту «Використання європейських фінансових інструментів для розвитку агропромислового сектору (МСП) України» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».
Теми для обговорення:
- політика Європейського Союзу та законодавство України у сфері малого підприємництва;
- причини та міфи невикористання малим та середнім бізнесом європейських фінансових інструментів;
- можливості для отримання грантів та кредитів українськими підприємцями;
- можливості для отримання інформації, навчання, започаткування бізнесу та основні вимоги європейських організацій для надання підтримки.
Практична сторона семінару стосуватиметься подолання викликів, що заважають МСП використовувати європейські фінансові інструменти. Його учасники дізнаються, де шукати, куди йти, як писати проект, як можуть допомогти дорадчі служби, громадські організації тощо. Також на них очікує не лише робота з експертами, а й спілкування з підприємцями, які вже скористалися міжнародною фінансовою допомогою.

Участь в заході – безкоштовна.
Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, кава-паузами та обідом. Учасники з інших міст забезпечуються готелем.
За довідками звертатись за телефонами: 0669783411 – Людмила Чабак
0639371689 – Наталія Зайцева
0937416292 – Дмитро Казіміров

ДЛЯ УЧАСТІ У СЕМІНАРІ ПРОСИМО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr_NmPVNyV9_p0AZfBv4j5sGba948YJMu3NnqmN5cfgTepsQ/viewform?usp=sf_link

Проект реалізується Сіверським інститутом регіональних досліджень за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (https://www.civic-synergy.org.ua).

Джерело