Навчання для українських аграріїв
Дата: 30.01.2019

Німецький Інститут аграрного розвитку ім. Лейбніца (IAMO) запрошує аспірантів та викладачів у галузі аграрної економіки до участі в Літній школі з аграрної економіки. Навчання вестиметься англійською. Відбудеться з 3 по 17 березня в німецькому місті Галле. Про це повідомляє «Київська школа економіки».

Учасники дізнаються, як використовувати на практиці теоретичні концепції економіки, аби правильно реагувати на зміни в сільськогосподарській галузі. Вивчать особливості агрокультурних ринків. Дізнаються як поєднувати етичне виробництво та при цьому збільшувати обсяги продукції, вирішувати проблеми і завдання керівництва.

Протягом навчання в школі українські аграрії отримають вичерпну інформацію про внутрішній і зовнішній устрій дослідницької системи сільськогосподарської освіти в Німеччині. Більше того, набудуть практичних навичок під час відвідування та короткого стажування на німецьких сільськогосподарських підприємствах.

Транспортування та проживання в Німеччині оплачують організатори.

Подавати заявки можна до 3 лютого 2019-го. Одна з головних умов участі – наявність в апліката наукового ступеню магістра або кандидата наук з сільськогосподарської економіки, загальної економіки, харчової економіки чи суміжних дисциплін.

Детальні дізнатися умови участі за посиланням

Джерело