Дні кар'єри ЄС
Дата: 23.01.2019

b96df754-c266-42c5-a0d6-de7626293109_cx0_cy9_cw0_mw1024_mh1024_s-300x225Представництво Європейського Союзу в Україні повідомляє про ініціативу "Дні кар'єри в ЄС", яка відбудеться у 15 різних містах України у 2019 році.  Ініціатива є частиною проекту Представництва ЄС "Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні" та мають на меті допомогти студентам та випускникам підвищити совї навички та знання. Заходи акцентують увагу на ролі Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та висвітлюють програми ЄС, направлені на розвиток нових бізнес-можливостей для українських та європейських компаній, що сприятиме створенню нових робочих місць.

Для організації на належному рівні "Днів кар'єри ЄС" Представництво шукає надійних та мотивованих партнерів, зокрема, вони очікують на плідну співпрацю з громадськими організаціями та інформаційними центрами ЄС, на базі вищих навчальних закладів. Очікування Представництва від потенційних партнерів є такими:

- мають у наявності необхідні приміщення та обладнання для проведення заходу
- можуть залучити щонайменше 400 учасників
- можуть залучити місцеву владу, зацікавлені сторони та компанії
- спроможні забезпечити висвітлення заходів у ЗМІ, забезпечити участь засобів масової інформації (телебачення, радіо, онлайн ресурсів); провести прес-брифінги та висвітлення в соціальних мережах.

Універститети, ВНЗ та організації громадянського супільства, які зацікавлені в організації заходів та інші структури, які мають намір долучитися, можуть звертатися до Представництва ЄС в Україні (контактна особа пані Вікторія Давидова, victoria.davydova@eeas.europa.eu) або до проекту Представництва Європейського Союзу "Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні" безпосередньо (контактна особа Ірина Диба, i.dyba@euroquiz.org.ua,  0985422863)

"Дны кар'єри ЄС" будуть проходити третій рік поспіль. У попередні роки кожен захід відвідали понад 400 учасників та десятки місцевих компаній. У 2019 році "Дні кар'єри ЄС" відбуватимуться у 15 провідних вищих навчальних закладах та будуть активно залучати всі зацікавлені сторони, зорема, місцеві органи влади, представників бізнес-асоціацій, представників регіональних торгово-промислових палат, а також місцеві компанії. Для проведення заходів буде відібрано 15 організацій.

Цього року програма кожного заходу включатиме:
- панельну дискусію "Професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз?"
- 2-3 тренінги на теми розбудови кар'єри (написання резюме та мотиваційного листа, самопрезентації, співбесіди, запуск власного бізнесу, запуск нових компаній)
- ярмарок вакансій, де місцеві фірми зможуть взяти на роботу молодих фахівців