Консультанти з експорту ЄС
Дата: 15.01.2019

start-a-consulting-businessТоргово-промислова палата України запрошує фахівців із міжнародної торгівлі взяти участь у Сертифікаційній програмі тренінгів для консультантів з експорту до ЄС, розробленій CTA Economic & Export Analysts Ltd (Великобританія).

З 2015 року вже 68 експертів взяли участь у програмі і стали сертифікованими консультантами з експорту до ЄС. Серед них - фахівці торгово-промислових палат, центральних органів державної влади, державних і приватних підприємств, комерційних банків, а також приватні консультанти.

Курс 4: Аудит експортної готовності. Розробка експортної стратегії та плану маркетингових заходів (21-25 січня 2019 року)

Мова навчання: англійська.

Учасники, що успішно проходять тренінги, стають сертифікованими компанією CTA Economic & Export Analysts Ltd та ТПП України консультантами з експорту в рамках Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС. Вони входять до реєстру сертифікованих консультантів, який веде ТПП України і який слугує підтвердженням схвалення та гарантії кваліфікації фахівців.

Контактна особа: Віра Кузнецова, дирекція міжнародного співробітництва ТПП України (044 461 98 07, vak-ier@ucci.org.ua).

Джерело