Візит делегації провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки до Чернігівської області
Дата: 07.11.2013

4 листопада в області перебувала делегація провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки на чолі з віце-губернатором провінції Мяо Жуйлінем.

Члени делегації зустрілися з керівництвом Чернігівської обласної державної адміністрації на чолі з головою обласної державної адміністрації Володимиром Хоменком, в ході якої обговорено питання українсько-китайського співробітництва підприємств, установ та організацій області та провінції Цзянсу у торгово-економічній, освітній, культурній та інших сферах.
За підсумками зустрічі з метою поглиблення ділового співробітництва підписано Протокол про наміри між Чернігівською облдержадміністрацією та Народним урядом провінції Цзянсу.

Крім того, в рамках візиту делегація провінції Цзянсу зустрілася з  керівництвом Апеляційного суду Чернігівської області, Головного управління юстиції в області, Департаменту культури і туризму, національностей та релігій, Управління освіти і науки облдержадміністрації, а також вищих учбових закладів області.


Також представники провінції Цзянсу відвідали Національний архітектурно-історичний заповідник  «Чернігів стародавній» та Антонієві печери.

Довідка про провінцію Цзянсу

Фото прес-служби облдержадміністрації