Першочергові заходи для розвитку інноваційної сфери в Україні
Дата: 12.12.2018

creativity-solutions-inspiration-innovation-intelligence-ideas-vision-118 грудня в місті Києві відбудеться круглий стіл «Першочергові заходи для розвитку інноваційної сфери в Україні» оргазований Міністерство освіти і науки України разом з ГО «Агенція Європейських інновацій».

У ході круглого столу експерти інноваційної галузі проаналізують можливі першочергові заходи, які можуть бути включені у план імплементації Стратегії інноваційного розвитку України у контексті дотримання основних положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Захід розрахований на представників органів державної влади, громадських організацій, бізнес асоціацій та науковців. Учасники матимуть змогу долучитися до формування партнерської мережі задля спільної розробки та втілення ініціатив інноваційної галузі.
З проектом Стратегії інноваційного розвитку України можна ознайомитись за посиланням: http://bit.ly/2RMgpaX

Довідково: Круглий стіл є першим заходом проекту «Адвокація проєвропейських змін в національній інноваційній політиці», який виконується за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

Детальніше про захід: https://www.facebook.com/events/2084133158566595/