ІІІ Міжсекторальне засідання
Дата: 10.12.2018

47571737_368801950355041_8213383998726995968_nВ рамках реалізації Проекту «Активізація малого та середнього бізнесу в прикордонних регіонах України-Білорусі» по Програмі транскордонного співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC), що фінансується за рахунок Європейського союзу, Славутицьким міським фондом підтримки підприємництва та Славутицьким виконавчим комітетом, 6 грудня 2018 року в приміщенні Білоруського торгово-економічного університету споживчої кооперації було організовано та проведено ІІІ Міжсекторальне засідання: житлово-комунальне господарство та інформаційні технології. 

Метою заходу було – налагодити конструктивний та прозорий діалог між бізнесом України та Білорусі. 

Засідання відвідали начальник управління енергетики та комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації - Андрій Ярош, віце-президент Чернігівської торгово-промислової палати України – Лариса Циган, доктор економічних наук, професор, ректор УО «Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації» - Світлана Лебедєва, провідний фахівець Гомельского відділення Білоруської торгово-промислової палати – Марина Насенко, експерти і партнери проекту та представники малого та середнього бізнесу України та Білорусі.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо розвитку і вдосконалення житлово-комунального господарства в Республіці Білорусь, особливості здійснення прав власності в багатоквартирних будинках, в продовженні комунальної реформи України, розвиток IT бізнесу в малих містах та презентовані інформаційні програми в сфері ЖКГ: ІПС Еталон в допомогу ЖКГ Республіки Білорусь.

Окрім того, представники бізнесу мали змогу відвідати Гомельський Технопарк та комунальні підприємства, які здійснюють свою діяльність в сфері житлово-комунального господарства, а саме: КУП «Спецкоммунтранс» та «Красная гвоздика».
Такі зустрічі – є майданчиками для спілкування підприємців, де кожен може знайти собі партнера або презентувати свій досвід та успіх власного підприємства.

В рамках цього проекту, 13-14 грудня 2018 р. в м. Прилуках буде проведено міжсекторальне засідання: сільське господарство.
За додатковою інформацією щодо участі у засіданні або пошуку потенційних партнерів, Ви можете звертатись до Славутицького міського фонду підтримки підприємництва за телефоном: 04579 – 278-75, +38066 887 34 92, e-mail: sfpp@ukr.net.

Джерело