Воркшоп щодо можливостей для малого та середнього бізнесу
Дата: 10.12.2018

bigstock-european-union-flags-in-front-91041542-990x55613 грудня 2018 р. в м.Київ відбудеться семінар "Інструменти підтримки малого та середнього бізнесу для зміцнення економічних відносин мііж Україною та ЄС".

Програма семінару передбачає виступи та презентації провідних європейських, зокрема болгарських та українських експертів – економістів з великим досвідом роботи у структурах ЄС у сфері зовнішньої торгівлі, управління проектами з розвитку малого та середнього бізнесу, підвищення конкурентоспроможності компаній, громадських закупівель, боротьби з рейдерством, захисту інтелектуальних прав тощо.

Учасники семінару отримають від фахівців-практиків інформацію  щодо правильного  позиціонування українського бізнесу на закордонних ринках, зокрема щодо інструментів доступу до ринку ЄС після набуття чинності Поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі (ПВЗВТ) між ЄС та Україною, зможуть у рамках вільної дискусії обговорити з ними практичні аспекти ведення бізнесу з ЄС та дізнатись про унікальний досвід успішної  інтеграції болгарської економіки до єдиного європейського ринку.

Із вітальним словом до учасників семінару звернуться Її В. Тимчасовий Повірений у справах Болгарії в Україні пані Стояна Русинова, Й.В. Посол, Глава Делегації ЄС в Україні Хьюг Мінгареллі, президент ТПП України та інші високоповажні гості.

Робочі мови заходу – українська та англійська,  забезпечується синхронний переклад.

Реєстрація: для участі у семінарі прохання не пізніше 12 грудня зареєструватися за посиланням https://goo.gl/zwbZE9

Джерело