FOODEX Japan 2019
Дата: 05.12.2018

foodex_2019_webПродовжується активна робота з підготовки першого колективного павільйону українських  виробників харчової та сільськогосподарської продукції в рамках міжнародної виставки продуктів харчування та напоїв «FOODEX Japan 2019». Захід відбудеться 5-8 березня 2019 року в м. Токіо (експоцентр Makuhari Messe).

Наступного року очікується найбільша делегація українських компаній на «FOODEX Japan 2019». Участь у виставці вже підтвердили такі компанії як: Agrofusion, Grona, AXA Lantmannen, Agroleader та представники Ради з питань експорту продовольства (UFEB), які організують два колективних стенди виробників молочної та кондитерської продукції. Участь ще 20 малих та середніх компаній і Асоціації експортерів та переробників меду на етапі погодження. Також у заході запланована участь керівництва Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За додатковою інформацією щодо участі у виставці звертатися за тел. 067-443-00-42 або електронною поштою info@consultingintegrated.com.

Довідково:

Організаційна робота з підготовки першого колективного павільйону українських  виробників на міжнародній виставці «FOODEX Japan 2019» здійснюється в рамках проекту з підтримки експорту українських продуктів харчування та напоїв в Японію «Відкриваємо ринок країни, де сходить сонце», ініційований компанією «Consulting Integrated/COIN» у партнерстві з UFEB та за інформаційної підтримки Мінагрополітики.

Головною метою цього проекту є стале збільшення обсягів експорту української аграрної та харчової продукції на ринок Японії.

За розрахунками Експортної стратегії України, Японія входить в ТОП-20 найбільш перспективних країн з точки зору розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва. Участь у виставках вкрай важлива на початковому етапі виходу на новий ринок, адже це чудовий майданчик для зустрічі всіх зацікавлених сторін. Саме FOODEX в Японії відіграє роль основної комунікаційної платформи між виробниками, імпортерами/дистриб’юторами та кінцевими споживачами.

Джерело