​Ukrainian Food Expo 2018
Дата: 28.11.2018

logo_112-14 грудня 2018 года в м.Київ відбудеться Ukrainian Food Expo 2018. Ukrainian Food Expo — єдиний в Україні “продовольчий хаб”, який об’єднує всіх гравців ринку – від виробника до закупівельника та презентує весь ланцюг виробництва – від сировини до збуту.

Це майданчик для ділових зустрічей та переговорів українських виробників харчових продуктів та напоїв, переробних підприємств з національними та міжнародними дистриб’юторами, закупівельниками мережевого та немережевого рітейлу, представниками ресторанного бізнесу, іноземними байєрами, постачальниками обладнання та технологій для харчової промисловості.

Цьогоріч організатори очікують близько 5000 бізнес-відвідувачів, серед яких іноземні  закупівельників з 50 країн СНД, Європи, Азії, Африки та регіону MENA. Тематика виставки охоплює усі групи продовольчих товарів від економ до преміум сегменту, включаючи як традиційні, так і нішеві продукти. В рамках виставки діятимуть окремі експозиції постачальників обладнання, технологій та послуг для харчової промисловості; локальних виробників крафтової і фермерської продукції «Від лану до столу», а також українських виробників свіжих фруктів, овочів та ягід «Fresh зона».

Протягом 12–14 грудня Ukrainian Food Expo діятиме у В2В форматі, що є унікальною можливістю представити свою продукцію потенційним закупівельникам, знайти нових партнерів, провести прямі переговори та укласти контракти з представниками мережевої та лінійної торгівлі, гравцями ресторанного бізнесу, оптовими закупівельниками та іноземними байєрами. В останній день заходу відбудеться ярмарок-продаж для споживачів, які визначатимуть лідерів споживчих симпатій за смаковими вподобаннями та якісними перевагами продукції експонентів.

Особливість виставки – це продуктивний Business Networking. Зручна система оперативного обміну контактами на виставці “Пропоную/Шукаю”. Завдяки якій, на екранах виставки можна  швидко знайти потрібний продукт/послугу, а також залишити свій запит з контактами. 

Ukrainian Food Expo — це також більше 100 годин професійних тематичних конференцій, конгресів та семінарів. Цьогорічна ділова програма включає12 галузевих заходів, які ознайомлять учасників  з тенденціями і перспективами розвитку вітчизняного та світового ринків, бізнес-кейсами успішних експортерів.

Контактні дані:

ak@ukrainian-food.orgkostenko@ukrainian-food.org 
+38 067 357 84 94

http://ufexpo.com.ua/