Українсько-Корейський бізнес-форум
Дата: 16.11.2018

250px-flag_of_south_korea.svg29 листопада 2018 року в м.Київ (в приміщенні ТПП України) відбудеться Українсько-Корейський бізнес-форум. У заході передбачається участь Надзвичайного та Повноважного Посла Корейської Республіки в Україні Лі Янг Гу. До складу корейської делегації входять представники як приватного так і державного секторів.

Корейська сторона виявила зацікавленість у співробітництві насамперед в агропромисловому секторі  (зернові культури, рослинна олій, борошно), будівництві, металургії. Крім того, корейська сторона зацікавлена імпортувати з України чорні метали та вироби з них, руди, шлаки і золи; деревину та вироби з неї, недорогоцінні метали, тютюн та його промислові замінники та інше.

Перспективними напрямками співробітництва на сьогодні вбачається налагодження співробітництва також в космічній галузі, спільні наукові проекти тощо.

Основними статтями імпорту в Україну є електричні машини, засоби наземного транспорту (крім залізничного), пластмаси та полімерні матеріали.

Програма заходу передбачає пленарну частину, а також двосторонні B2B зустрічі між компаніями.

За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 461-98-07(08), конт.особа Ольга Сухенко, Анна Гусак або ел. поштою:  oas-ier@ucci.org.ua.

Джерело