Практична конференція для жінок
Дата: 15.11.2018

Програма  She Exports Офісу з просування експорту запрошує 21 листопада 2018 року взяти участь  у Практичній конференції "Жінки в бізнесі: Підприємництво для сталого майбутнього", що відбудеться в м.Київ.

Цільова аудиторія

Зміст практичної конференції створено саме для українських підприємниць, має практичну спрямованість і передбачає активне залучення в групову роботу під час семінару. Пропонуємо поділитися цим анонсом з колегами та діловими партнерами, серед яких - власниці бізнесу та керівниці компаній з експортним потенціалом. 

Формат

Подію організовано у форматі практичної конференції з презентаціями, дискусіями, груповою роботою під час тренінгу. Є два варіанти участі "Прийти на подію" та "Приєднатися онлайн".

До практичної конференції учасницям пропонується прочитати онлайн практичні рекомендації для бізнесу щодо Цілей сталого розвитку ООН, Національну доповідь«Цілі Сталого Розвитку: Україна».

Після конференції учасницям буде запропоновано створити бізнес-модель свого бізнесу з експортним потенціалом (існуючого або нового). Особливим у концепції семінару є те, що експерти програми She Exports проаналізують бізнес-моделі та інші документи, які учасниці створять із урахуванням набутих під час семінару знань та бізнес-партнерств із іншими учасницями.

Участь у заході є безкоштовною.

Зареєструватися

Контактні дані: 

+380 44 253 61 31, info@epo.org.ua