Комерційні пропозиції
Дата: 01.11.2018

250px-arduino_ftdi_chip-1Шведська компанія, яка має багаторічний досвід механічного будівництва, розробляє концепцію електродвигуна, що дозволяє перетворити бензинові/дизельні двигуни на малих човнах та інших морських транспортних засобах на електричні. Компанія шукає досвідченого постачальника електричних компонентів згідно з дистрибьюторською угодою.

Детальніше за посиланням

 

6346347publish_mime_670Відомий німецький торговельний агент, що має багатьох клієнтів, шукає постачальників картонних упаковок, виробників пластикової тари, а також термоусадочної плівки, щоб представити ці продукти на німецькому ринку під агентським договором.

Детальніше за посиланням

 

9958320-stock-illustration-glass-bottles-empty-transparent-setГрецька сімейна компанія, що спеціалізується на виробництві хендмейд джемів, соків та фруктових цукерок в сиропі, шукає виробників скляних пляшок та банок для своєї продукції. Пляшки повинні бути у двох розмірах: 500 мл та 1 л, тоді як банки повинні бути виготовлені у розмірі від 300 до 400 г.

Детальніше за посиланням

 

 

3465463paula_0Катарська компанія є одним з найбільших виробників постільних речей в країнах Перської затоки.  Є виробником та постачальником матраців кільком типам клієнтів. Компанія шукає виробників матеріалів для постільної білизни за угодою про виготовлення виробів.

Детальніше за посиланням