Торговельна місія до Франції
Дата: 01.11.2018

96357cb82f15f89b434d309ca103a34844dc71c112-14 лютого 2019 року відбудеться торгова місія до м.Париж (Франція).

Мета торгової місії: вивчення ринку Франції та нюансів ведення бізнесу, тенденцій в легкій промисловості та роздрібній торгівлі, проведення В2В зустрічей з потенційними замовниками.

Програмою передбачено:

  • Встановлення B2B контактів, програма зустрічей з якими буде розроблена ІНДИВІДУАЛЬНО і у співпраці з професійним французьким бізнес-консультантом. Знайомство з консультантом відбулось 30-го жовтня в Києві.Деталі та відео зустрічі за посиланням. 
  • З дослідженням ринку Франції та торгових можливостей для українських виробників можна ознайомитись за посиланням.
  • Вивчення ринкових можливостей для українських компаній легкої промисловості у Франції.
  • Серія візитів до модних магазинів в серці Парижа для обміну досвідом. В цей день учасники отримають можливість вивчити найкращі французькі практики, дізнаються про останні тенденції в галузі мерчандайзингу, дизайну та інноваційних послуг, познайомляться з новими концепціями роздрібної торгівлі та відкриють для себе фешн магазини (аналіз вітрин, торгових марок та архітектурних концепцій). В деяких магазинах українські компанії-учасниці зможуть поспілкуватися з менеджерами бізнесів, отримати відповіді на свої питання, а також представити їм свої матеріали та зразки продукції.
  • Діловий візит на Première Vision Show (https://www.premierevision.com/en/), де зібралися шість основних галузей, що постачають матеріали та послуги для світової індустрії моди: нитки, тканини, дизайн, аксесуари, виробництво, виробники, субпідрядники та виробники одягу, домашній текстиль та модні аксесуари, трикотажні вироби, виробництво шкіри та хутра, верхній одяг. Ми також працюємо над можливістю проведення ділових зустрічей під час візиту.

Реєстрація відкрита до 21 листопада

Важлива інформація про участь у місії:

  • Участь в торговій місії є безкоштовною, учасники самостійно покривають лише витрати на квитки, проживання, харчування.
  • Вісім (8) компаній будуть відібрані шляхом індивідуальних співбесід. Для них будуть організовані індивідуальні в2в зустрічі французьким бізнес консультантом та витрати на таку організацію будуть профінансовані в рамках ініціативи "EU4Business" Європейського Союзу. 
  • Компанії, які НЕ пройдуть відбір, зможуть долучитись до торгмісії, але лише у якості відвідувачів - для них місія не буде включати в2в зустрічі.
  • Робоча мова торгової місії та підготовки до неї - виключно англійська.

РЕЄСТРАЦІЯ триває на сайті Офісу з просування експорту за посиланням

За додатковою інформацією просимо звертатися на e-mail ionikienko@epo.org.ua