Новини підприємств області
Дата: 30.10.2018

logoКомпанія "Вимал" отримав перший картопляний крохмаль на новому заводі. "Отримали перший крохмаль на новому заводі. Хочу щиро подякувати всій команді ПСП "Вимал" і всіх партнерів, перш за все виробників картоплі", -повідомляє Сергій Лазар. Як раніше повідомлялося, новий завод розміщується на Чернігівщині в с. Новий Білоус.

Це найбільший в Україні завод з переробки картоплі на крохмаль потужністю 1200 тонн сировини на добу.

Завод побудований за технічної підтримки датської компанії SiccaDania і став одним з найсучасніших виробництв в Європі.

Детальніше тут

 

logo.[4]Чернігівська швейна фабрика "ТК-Стиль" отримала замовлення на пошив 5 тис. демісезонних пальто для офіцерського складу армії Польщі, яка входить в НАТО.

Для компанії це перше армійське замовлення з країн Північноатлантичного альянсу. В майбутньому виробник сподівається отримувати більші контракти.

Нещодавно компанія виграла тендер ЗСУ на пошиття демісезонних комбінезонів.

Детальніше тут

 

logo.[3]Компанія COLLAR брала участь в China International Pet Show (CIPS) - 2018. CIPS - це найбільша міжнародна виставка у сфері зообізнеса Азії. Стенд Компанії відвідали багато поточних і нових клієнтів з Китаю, Південно-Африканської Республіки, Австралії, США, Англії, Швеції, Росії, Швейцарії, Італії, Франції, Алжиру, острова Маврикія, Південної Кореї, Японії, Сінгапуру, Індонезії та інших країн.
Журі, розглянувши понад 200 заявок, вручили COLLAR нагороду CIPS Innovation Star, яка відзначає компанії з найбільш інноваційними підходами. 

Детальніше тут