Розумовські зустрічі в Чернігові
Дата: 19.10.2018

13 – 14 грудня 2018 р. в Чернігові та Ніжині проходитиме VІІ міжнародна науково-практична конференція «Розумовські зустрічі». Організатори – Чернігівський центр підвищення кваліфікації, Сіверський інститут регіональних досліджень, Ніжинський державний університет ім. Миколи Гоголя за підтримки фонду Ганса Зайделя, Чернігівської облдержадміністрації та обласної ради. Цього року зустрічі проходитимуть за п’ятьма напрямками (дискусійними панелями):

  • реформа місцевого самоврядування в Україні: здобутки, проблеми, загрози;
  • сільський розвиток: концептуальні підходи та успішні практики;
  • транскордонне співробітництво в рамках політики ЄС «Східне партнерство», минуле, сучасне, майбутнє;
  • реформа системи навчання працівників органів місцевої державної влади та місцевого самоврядування: виклики сьогодення;
  • історико-культурний капітал як чинник місцевого та регіонального розвитку.

Перший день – у Чернігові, другий – у Ніжині.

Очікується, що крім вітчизняних фахівців, цього року виступатимуть представники Білорусі, Польщі, Німеччини інших країн. За підсумками друкуватиметься збірник матеріалів у щорічнику «Розумовські зустрічі» (матеріали необхідно подати після конференції, але до 21 грудня 2018 р.).

Реєстрація для участі у конференції за онлайн-посиланням до 9 листопада 2018 р.:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb7t4Xz7Wr8d66iC9_SBLqQ_e0WNVhOYocqLHYeNpHgm42mw/viewform?usp=sf_link

За довідками звертатись за адресою: м. Чернігів, пр.-т Миру, 43, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Тел.: (0462)676-052,  (0462)774-312, (093)7416292,

e-mail: chcppk@gmail.com

Джерело