До уваги експортерів!
Дата: 16.10.2018

1418850150Унікальна можливість для бізнесу від Офісу з просування експорту – увійти до Електронного каталогу компаній, готових для експорту продукції у КНР.

Каталог готується Офісом з просування експорту спеціально до міжнародної виставки China International Import Expo2018. На події до цього каталогу матимуть доступ байєри та інвестори з понад 80 країн світу! Всі вони матимуть змогу дізнатися про вашу компанію та поспілкуватися з вами в режимі онлайн.

Вам не потрібно їхати до Китаю та фізично представляти свою продукцію. Тож, якщо ваша компанія зацікавлена та операційно готова до експорту в КНР, представляє одну із сфер: харчова і переробна промисловість, туризм та освіта, креативні індустрії, машинобудування, індустріалізація, інформаційно-комунікаційні технології (IT та інновації) та має веб-сайт англійською мовою – не зволікайте!

Після завершення виставки, планується використання Електронного каталогу і на інших міжнародних подіях подібного формату.

Деталі та критерії відбору за посиланням: https://bit.ly/2CEFGjv.

Програма реалізується Export Promotion Office/Офіс з Просування Експорту за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Джерело