Ділова місія до Кувейту
Дата: 11.10.2018

f_kuveitЗ 6 по 9 листопада ц.р. в рамках проведення Четвертого засідання Спільної Міжурядової українсько-кувейтської комісії (м. Ель-Кувейт, Держава Кувейт) під співголовуванням Віце-прем’єр Міністра України Павла Розенка, ТПП України організовує діловий візит українських підприємців до держави Кувейт.             

Протягом перебування у Кувейті члени бізнесової делегації будуть присутні під час офіційних зустрічей, братимуть участь в кувейтсько-українському бізнес-форумі (м. Ель-Кувет). Також буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з компаніями вибраного профілю та сфери діяльності. ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавих для них кувейтських ринках.

Кувейтська сторона зацікавлена у співпраці у таких пріоритетних галузях, як: сільське господарство, металоконструкції, деревообробна галузь, лікувальний туризм, постачання кормів та добавок  для тварин, машинобудування тощо.

Проект програми

Щодо детальної інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38067 230-90-38, +38 044 461-98-07, oas-ier@ucci.org.ua).

Джерело