Agritex India 2018
Дата: 19.09.2018

agritex-2018-logo-no-dates-transparent-151x1564-6 жовтня 2018 року в м.Хайдерабад (Індія) відбудеться Міжнародна сільськогосподарська виставка Agritex India 2018. Це одна з найбільш важливих в Індії міжнародних виставок сільського господарства, що представляє новітні тенденції і досягнення глобального агропромислового ринку.

Відвідувачам заходу будуть представлені останні досягнення аграрного машинобудування, добрива, засоби захисту рослин, весь спектр водних технологій, нововведення в насінництві, нові технології в області парникових і тепличних господарств, обладнання для обробки, упаковки та транспортування плодоовочевої продукції, новітні технології та ринкові пропозиції в області виноградарства, виноробства, виробництва оливкової олії і т.д. В рамках Agritex India 2018 пройде три покази: "Seed Tech" (насіння), "Dairy Show" (молочна галузь), "Aquaculture" (аквакультура).

Agritex 2018 - це: семінари по сільському господарству і молочне виробництва для фермерів; Міжнародні мережеві можливості для фахівців; Окремий павільйон для початківців компаній з сільського господарства, молочної та харчової промисловості; Лекції провідних міжнародних фахівців.

Контактні дані: