Комерційна пропозиція
Дата: 12.09.2018

067._irlandijaІрландський бренд дитячого одягу шукає досвідченого виробника високоякісної бавовни та кашеміру на основі довгострокового виробничого договору.

Замовник прагне знайти постачальників, які підтримують високі стандарти виробництва. Ідеальним партнером буде виробник готових кардиганів з кашеміру / бавовни, блуз, джемперів та колготок, які можуть бути ребрендовані.

Бренд пропонує одяг для дівчат від 0 до 7 років, пропонуючи 5 стилів сукні з різними кольоровими тканинами (всього 12), блузи та кашемирні кардигани ручної в'язки.

Принцип бренду полягає в тому, щоб використовувати тільки природні тканини, що дихають.

Компанія-замовник шукає виробника одягу, який є надійним та має досвід у виробництві високоякісного кашеміру або бавовняного одягу. Замовник шукає гнучкого партнера, який може зростати разом із ними, коли вони розгалужуються в різні категорії та в нові ритейлери в різних країнах.

Як дизайнер, клієнтська компанія розгляне тканини перед кожним сезоном і оберіть колірну палітру, з якої вони будуть працювати, для розробки наступної колекції. Фабрика партнерів повинна мати доступ до різноманітних бавовняних принтів та прикрас (вишивка, атласні стрічки та різноманітні кнопки).

Контроль якості повинен бути дуже тісним, а готові продукти повинні досягати замовника у визначений термін. Такі деталі будуть обговорюватися та узгоджуватися з угодами про виготовлення та аутсорсинг.

Деталі Ви можете дізнатись звернувшись до EEN-Ukraine за тел. (044) 525 98 41 або на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com

Джерело