Export Education MeetUp
Дата: 17.08.2018

ahr0chm6ly9nywxszxj5lm1hawxjagltcc5jb20vn2m3ztrkztllyja0mmyxmwvhotllythlns9pbwfnzxmvzjdinjdjmgmtmzyzny00nzllltk1ogitntjjogiyy2vlnjfjlmpwzwОфіс з просування експорту запрошує на Export Education MeetUp, де можна дізнатися про нові освітні можливості та події Офісу, результати навчання та реальні кейси від українських компаній, і познайомитися з провідним експертом освітньої програми Export Revolution Ukraine.

Місце та час:

  • 4 вересня – Київ
  • 5 вересня – Дніпро
  • 13 вересня – Львів
  • 14 вересня – Одеса

Програма:

Історії успіхів компаній-учасниць та результати першого навчального року програми Export Revolution Ukraine, завдяки якій вже понад 750 учасників скористалось знаннями та досвідом від європейських експертів в продажах, маркетингу та стратегії.

Презентація нових програм та подій для підприємців та експортерів: унікальна дистанційна програма для креативного сектору, можливості на ринку Китаю, Туреччини та Європи — про це все, і не тільки.

Як стати учасником безкоштовних освітніх програм та що потрібно зробити для максимально ефективного навчання.

Практичний воркшоп “10 основних ризиків під час експорту: як їх запобігти” з провідним експертом програми Export Revolution Ukraine Ану-Мал Наарітс, провідним тренером та ментором програм Export Revolution Ukraine та Creative Export Ukraine, найвідомішою в Естонії жінкою-експертом з маркетингу та експорту.

Зареєструватись на Export Education MeetUp>>

Джерело