Виставка в Китаї
Дата: 15.08.2018

089878676banner

 

 

 

 

 

У листопаді цього року Україна вперше буде представлена національним стендом на China International Import Expo 2018 – найбільшій виставці Китаю з імпорту, котра прийматиме понад 100 країн та понад 150 000 учасників. Офіс з просування експорту, за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу,розробляє концепцію національного стенда та запрошує українські компанії подати заявку на представлення на національному стенді власних продуктів та послуг. Пропозиції не обмежуються галузями, та можуть бути представлені як фізично (якщо це дозволяють розміри стенду), так і віртуально.

Продукти та послуги повинні відповідати наступним критеріям:

  • якість,
  • інноваційність,
  • креативність,
  • експортний потенціал (визначається фахівцями Офісу з просування експорту).

Заявки приймаються до 31 серпня 2018 року за посиланням: https://goo.gl/forms/2z2xHbrSPWMlQj2v2

Після розгляду анкет Організаційний комітет зв’яжеться з вами, щоб детальніше дізнатись про вашу продукцію/послугу. Представлення на національному стенді є безкоштовним.

Програма реалізується за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Додаткову інформацію можна отримати в Офісі з просування експорту за адресою GoChina@epo.org.ua або за телефоном +38 067 351 63 48 Олександра Кащина.

 

Довідково

China International Import Expo 2018 – міжнародна виставка, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР). Це перша міжнародна виставка Китаю, що орієнтована на імпорт. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку та суміжних ринках.

Джерело