Нові напрямки співробітництва з Канадою
Дата: 20.07.2018

1209_11460519 липня відбувся спільний брифінг Першого віце-прем’єр-міністра - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубів та Міністра з питань міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо з нагоди її візиту до України та щодо співпраці Україна-Канада.

Станом на 1 липня 2018 року Мінекономрозвитку зареєструвало 11 проектів технічної допомоги від Уряду Канади на суму 137,5 млн канадських доларів.

Під час брифінгу пані Міністр оголосила про започаткування нової програми фінансової підтримки інноваційних проектів спрямованих на покращення економічних можливостей жінок та найбільш вразливих верств населення для подолання гендерної та соціально-економічної нерівності у тому числі через створення для них сприятливих умов для підприємницької діяльності в Україні. Загальний фонд програми становитиме $ 30 млн.

“Ми домовилися з пані Міністром про створення українсько-канадської робочої групи, щоб разом визначити найбільш важливі напрямки підтримки підприємництва, куди має бути спрямована ця допомога”, - прокоментував досягнуті домовленості щодо шляхів впровадження Програми Степан Кубів.

Джерело