Комерційна пропозиція
Дата: 20.07.2018

flag_of_indiaІндійська компанія, що є одним з провідних імпортерів свіжих фруктів в Індії, шукає українських виробників свіжих яблук для налагодження співпраці.

Індійська компанія зацікавлена в наступних основних сортах яблук:  Royal Gala, Gala must, Red delicious, Red Jonaprince, Jonagold тощо. Компанія також розглядає можливість придбання інших сортів яблук червоного кольору, які вирощуються в Україні. Калібр яблук  – від 60 до 80 мм.

Планований обсяг закупівель – від 4 до 5 контейнерів на тиждень. Пакування по 18 кг, але можливі варіанти пакування по 13 кг або 14 кг.

Вимоги до потенційного партенра: український постачальник обов’язково має бути виробником з досвідом упаковки та експорту яблук, та володіти англійською, аби вести переговори.

Якщо ви маєте що запропонувати іноземним партнерам, повідомляйте про зацікавленість у співпраці на адресу: sourcing@epo.org.ua  Дедлайн для подачі пропозицій  – 19 серпня 2018 року.

Після зазначеного дедлайну за кожним запитом всю зібрану інформацію буде передано на розгляд іноземній компанії-замовнику,  яка самостійно  проведе відбір українських компаній для партнерства та вестиме подальшу комунікацію.

Джерело