Онлайн виставка харчової промисловості
Дата: 15.06.2018

logooІнформуємо про те, що 10 – 11 жовтня 2018 року в Україні відбудеться онлайн-виставка харчової промисловості на Міжнародному виставковому порталі “ExpoUniverse”, метою якої є надання можливості більшої кількості компаній взяти участь у виставці, завдяки інноваційному онлайн формату.

Міжнародний виставковий портал “ExpoUniverse” (https://expo-universe.com/) – перший в Україні проект в індустрії виставкового бізнесу, який допоможе вивести на лідируючі світові позиції виставковий ринок України в цілому та харчову промисловість зокрема.

Онлайн формат проведення виставки не обмежує учасників географією розташування, територією та кількістю товарів, а дозволяє розширити ринки збуту продукції на міжнародному ринку, продемонструвати новітні досягнення галузі, розширити ділові контакти, обмінятися професійним досвідом.
Онлайн-виставка харчової промисловості – це новий рівень взаємодії виробників кондитерських виробів та продуктів харчової промисловості, постачальників сировини, виробників обладнання та упаковки, торгівельних мереж, дистрибюторів. Інноваційний формат виставки забезпечує безпосередній контакт вітчизняних та іноземних учасників в реальному часі за допомогою відео-зв’язку та текстового чату.

Презентаційний матеріал про захід

Детальну інформацію про захід можна отримати на веб-сайті: https://expo-universe.com/exhibitionentrance/49/.