Рада з питань торгівлі та сталого розвитку
Дата: 14.06.2018

17145913 червня за пропозицією Мінекономрозвитку Кабінет Міністрів України створив Раду з питань торгівлі та сталого розвитку.

Завданням Ради є організація роботи Дорадчої групи з питань торгівлі і сталого розвитку відповідно до положень Угоди про Асоціацію Україна-ЄС щодо підтримки громадянського суспільства, торгівлі та сталого розвитку. Головним завданням Дорадчої групи стане моніторинг впровадження і дотримання чіткої імплементації заходів, охоплених главою 13 “Торгівля і сталий розвиток”.

Рада з питань торгівлі та сталого розвитку має також забезпечити відбір кандидатів до Групи Експертів, які працюватимуть над підвищенням ефективності розробки рішень щодо усунення можливих законодавчих труднощів у ході імплементації відповідних положень Угоди про Асоціацію Україна-ЄС щодо підтримки торгівлі та сталого розвитку.

До складу Ради з питань торгівлі та сталого розвитку увійдуть представники органів державної влади та громадянського суспільства.

Раду очолить заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України – Торговий представник України Наталія Микольська.

Джерело