Економічний журнал «еДіалог»
Дата: 13.08.2013

«еДіалог» - джерело інформації на тему польсько-української співпраці в сферах економіки, політики, фінансів, права, торгівлі, туризму і культури.

В даному журналі експерти порушують важливі питання зі сфери співпраці між Україною і Польщею – митних врегулювань, податкового права, можливих форм інвестування, тощо, презентують матеріали, що наближують інвестиційну і туристичну привабливість регіонів наших країн.
«еДіалог» розповсюджується безкоштовно, у формі публікації PDF за допомогою електронної пошти, а також розміщується на сайті www.pol-ukr.com/edialog/.

Польсько-Українська Господарча Палата запрошує до підписки на «еДіалог», а також звертається з пропозицією до співпраці.
Її метою є створення професійної платформи обміну думками і інформацією, тому  Польсько-Українська Господарча Палата запрошує надсилати фото, статті і пропозиції тем, які могли б бути розміщеними в «еДіалозі».
Крім того, якщо ви зацікавлені у рекламуванні вашої діяльності у Польщі і в Україні, вона запрошує до розміщення реклами в журналі. Пропонуються атракційні ціни і широке коло адресатів.

Відповідальний за реєстрацію та редакцію Дмитро Шмідт (dmitrij.schmidt@pol-ukr.com).
Для реєстрації достатньо зайти на сторінку www.pol-ukr.com/edialog/ і вказати свою адресу e-mail.

Журнал «еДіалог»