Сайт про євроінтеграцію України
Дата: 23.05.2018

esportalВіце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе презентувала Євроінтеграційний інтернет-портал.

Портал – це динамічна он-лайн платформа, де зібрана актуальна та корисна інформація про євроінтеграційні процеси в Україні. На сьогодні портал має дев’ять розділів, в яких міститься вичерпна інформація щодо реформування країни завдяки імплементації Угоди про асоціацію та тій технічній допомозі, яку Україна отримує від Європейського Союзу. Сайт оновлюється щодня. Актуальні євроінтеграційні новини – у рубриках «Прес-центр», «Історії успіху», «Аналітика та публікації». Портал також містить щотижневі «Євроінтеграційні дайджести», на які можна підписатись.

«Євроінтеграційний портал – це успішний проект спільної роботи урядової команди та проекту ЄС Association4U. Цей ресурс – джерело вичерпної інформації про динаміку європейської інтеграції України. Це також корисний робочий інструмент для фахівців у сфері євроінтеграції, адже на сайті публікуватиметься вся нормативно-правова та законодавча база, спрямована на імплементацію Угоди про асоціацію», – зазначила Генеральний директор Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина. За її словами, невдовзі з’явиться версія сайту англійською мовою. Він також міститиме зручну базу всього законодавства у сфері європейської інтеграції України.

Довідково

Євроінтеграційний портал  https://eu-ua.org розроблений коштом ЄС в межах Проекту ЄС Association4U («Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС») за підтримки Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції України та Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України – у рамках реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки та відповідного Плану заходів на виконання Стратегії.

Джерело