Активізація МСБ в прикордонних регіонах
Дата: 22.05.2018

jhsdgfshgfkaweufhgkjdshbfjdshfjdscТривають засідання фокус-груп з реалізації транскордонного проекту «Активізація малого та середнього бізнесу в прикордонних регіонах України – Білорусі» по Програмі транскордонного співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC), що фінансується Європейським Союзом.

Так, 25 квітня 2018 року в Славутичі відбулась робоча зустріч партнерів. Під час зустрічі учасники обговорили питання, пов’язані з реалізацією проекту, а саме: підсумки другого міжсекторального засідання "Торгівля та послуги"; проведення третього міжсекторального засідання; проаналізували індикатори маркетингового дослідження: «Критерії визначення малого і середнього бізнесу в Україні та Білорусі». Учасникам робочої зустрічі було презентовано прототип веб-порталу транскордонного співробітництва.

10 травня 2018 року відбулась четверта робоча зустріч з партнерами у місті Прилуки. На зустрічі було обговорено ряд організаційних питання, стосовно проведення ІІІ міжсекторального засідання по проекту.

15 травня в м. Ріпки (Чернігівська область) відбулась фокус-группа, присвячена реалізації проекту. Під час зустрічі учасники обговорили питання, пов’язані з реалізацією проекту, а саме створення інтернет-порталу для транскордонної співпраці у прикордонних містах України-Білорусі, його структури, контенту та визначення важливих векторів роботи у подальшій транскордонній співпраці між представниками бізнесу в Україні та Білорусі.

Джерело