Шановні пані і панове!
Дата: 12.08.2013

Регіональний музей у Стальовій Волі (Республіка Польща) запрошує Вас до участі в анкетному дослідженні під назвою: «Діагноз стану архітектурної та освітньої доступності польських і українських музеїв для осіб з особливими фізичними потребами».

Дослідження проводиться у рамках проекту «Коаліція польських і українських музеїв для професійного обслуговування неповносправних відвідувачів» з Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна
2007-2013.

В рамках проекту проводитимуться безкоштовні тренінги для працівників музеїв, буде створена Інтернет-платформа для обміну інформацією і досвідом у сфері обслуговування неповносправних відвідувачів.

Патронат над проектом і дослідженням взяв Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко.

Українськими партнерами в реалізації цієї інноваційної програми є Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького та Львівський історичний музей.

Щоби дослідження було актуальним, важливо, щоб у ньому взяли участь всі музеї: як ті, котрі у сфері створення зручностей для людей з особливими потребами вже зробили багато, так і ті, які ще не розпочали заходів у цьому напрямку.

Заповнення відповідей на запитання анкети займе не більше 15 хвилин, а інформація про доступність музеїв для неповносправних  відвідувачів має величезне значення.

Анкету можна заповнити та відправити на адресу регіонального музею  у Стальовій Волі (akademia@muzeum.stalovavola.pl, zuk.iwona@gmail.com в електронній формі у форматі Word або ж роздрукувати, заповнити від руки і переслати електронною поштою сканований варіант. Рекомендації щодо особливостей заповнення містяться в самій анкеті.