Українсько-чеський бізнес-форум
Дата: 10.05.2018

flag-pins-ukraine-czech-republicВ рамках 8-го засідання Українсько-чеської змішаної комісії з економічного, промислового та науково-технічного співробітництва під головуванням Віце-прем’єр-міністра України В.Є. Кістіона, 12 червня 2018 року в м. Прага (Чеська Республіка) відбудеться українсько-чеський бізнес-форум.

Співорганізаторами заходу з української сторони виступають Посольство України в Чеській Республіці та Торгово-промислова палата України. З чеської сторони співорганізатором заходу єСоюз промисловості і транспорту Чеської Республіки та ТПП Чеської республіки з економічних зв’язків з країнами СНД.

Основна мета заходу – сприяння двосторонньому інвестиційному та інноваційному співробітництву в промисловій, енергетичній, транспортній, аграрній та ОПК сферах.

Цей бізнес-форум надасть можливість для українського бізнесу показати свій величезний потенціал та продемонструвати інновації в згаданих сферах.

Згаданий бізнес-форум надасть реальну можливість чеським підприємцям отримати прямий контакт з потенційними партнерами з України. Співорганізатори з чеської сторони підберуть для кожного українського учасника відповідного партнера згідно Вашого запиту.

За додатковою інформацією звертатися до Торгово-промислової палати України за тел.: +38 044 461-98-07, e-mail: isa-iprg@ucci.org.ua.

Джерело