Путівник експортера
Дата: 03.05.2018

putivnykДо вашої уваги перший випуск оновленого бюлетеня "Путівник експортера", який є продовженням Інформаційного-аналітичних бюлетенів “Експорт МСП: від А до Я” та “Путівник експортера”, які готувалися Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) в рамках Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ).

Оновлений “Путівник експортера” об’єднав у собі окремі, найбільш популярні рубрики двох попередніх бюлетенів і спрямований на підвищення обізнаності представників МСП та бізнес-асоціацій у технічних аспектах здійснення зовнішньоекономічної діяльності, пов'язаної, зокрема, зі спрощенням процедур торгівлі. Кожний випуск буде присвячено окремій темі.

Головною темою бюлетеня є "Конвенція Пан-Євро-Мед". У випуску ви дізнаєтесь як і коли почне діяти Конвенція, що вона означає для України та які наслідки матиме для українського бізнесу. 

Крім цього, у бюлетені зібрано перелік (з посиланнями) ключових галузевих асоціацій та найбільших торгових виставок у Європейському Союзі у таких галузях: продукти харчування та напої; подарунки, товари для дому, меблі; одяг, текстиль, ювелірні вироби; будівництво, садівництво; сільське господарство. 

 Джерело